Geldof Verhaart & Den Ottolander

Jantje Geldof, Jasper Verhaart en Mike den Ottolander, drie zelfstandige lichtontwerpers, vormen samen GVDO. Ieder afzonderlijk hebben zij ruime ervaring in het ontwerpen voor theater en televisie. Daarnaast werken zij sinds 1999 geregeld samen aan projecten. 

Wat we doen

GVDO maakt het lichtontwerp voor zeer uiteenlopende podiumproducties: 
Van vlakke vloerzaal tot lijsttoneel, van clubpodium tot concertzaal, op binnen- en buitenlocaties. Ook bewerkt GVDO bestaande lichtontwerpen voor televisieregistraties. 
Daarnaast tekent GVDO regelmatig voor de volledige scenografie. Samen met ervaren decorbouwers ontwerpt en produceert GVDO dan het toneelbeeld als geheel. 

 

Voor wie we werken

Geldof, Verhaart en Den Ottolander zijn actief in de volle breedte van de podiumkunsten.
Zo zijn ze in de muziek actief, bijvoorbeeld met Wende Snijders, Typhoon, Paul de Munnik, The Analogues en Amsterdam Sinfonietta. Daarnaast zijn ze al jaren nauw verbonden aan cabaretiers als Najib Amhali, Daniel Arends, NUHR, Javier Guzman, Richard Groenendijk, Ali B en Claudia de Breij. En werken ze geregeld samen met regisseurs als Ruut Weismann, Titus Tiel Groenestege en Adelheid Roosen, en met choreografen als Marco Gerris (ISH), Annabelle Lopez Ochoa en Isabelle Beernaert.
In het najaar van 2018 verheugt GVDO zich op nieuwe samenwerkingen met onder meer Toneelgroep Oostpool, Maas Theater & Dans en Wat We Doen/Floris van Delft.

Voor meer informatie, overleg over prijzen en beschikbaarheid: info@gvdo.nl